Er jeg den eneste af os herinde, som kan huske en barndom, hvor vi nærmest fik rester til aftensmad fem til seks dage om ugen?
Hvor man den ene dag fik frikadeller og kartofler - og så næste dag fik frikadellestykker og brasede kartofler? Eller hvor alt blev "peppet" op med enten ris eller pasta på anden eller tredje dagen?
Herhjemme får vi så godt som aldrig rester - det er da kun en sjælden gang imellem at der er en lille smule til overs, som så oftest bliver brugt til madpakken eller frokosten dagen efter...
Men hvordan kan det være?
En af mine teorier går på at vi, i vores generation, aller har haft hjemmekundskab i skolen - og der har lært lidt om at tilpasse madmængden til de personer, som har skullet spise den - og også ar lært lidt om madbudgetter...
Er det samme billede hos jer andre? Eller spiser I mange rester?
Hvor man den ene dag fik frikadeller og kartofler - og så næste dag fik frikadellestykker og brasede kartofler? Eller hvor alt blev "peppet" op med enten ris eller pasta på anden eller tredje dagen?
Herhjemme får vi så godt som aldrig rester - det er da kun en sjælden gang imellem at der er en lille smule til overs, som så oftest bliver brugt til madpakken eller frokosten dagen efter...
Men hvordan kan det være?
En af mine teorier går på at vi, i vores generation, aller har haft hjemmekundskab i skolen - og der har lært lidt om at tilpasse madmængden til de personer, som har skullet spise den - og også ar lært lidt om madbudgetter...
Er det samme billede hos jer andre? Eller spiser I mange rester?
Ingen kommentarer:
Send en kommentar