tirsdag den 26. januar 2010

Pointshop - en klar anbefaling herfra!



Pointshop er Danmarks største point site som dagligt betjener mere end 400.000 danskere igennem tilbud på nettet. Selve idéen med Pointshop er at du kan shoppe og tilmelde dig ting på nettet, heraf er mange helt gratis og uforpligtende, og samtidig tjene point når du gør dette. De giver dig point alt efter opgavens omfang, og disse point kan senere bruges i deres kæmpe shop med over 36.000 forskellige varer.

Du tjener, som nævnt, point ved at benytte dig af diverse tilbud på nettet. Det kan enten vær
Med hensyn til shoppen, så er der mere end 36.000 varer (sidste jeg tjekkede) og næsten noget til enhver "pris". Prisen er selvfølgelig de point du har optjent og de bliver blot fratrukket din konto efter "købet". Varen bliver sendt til din adresse og Pointshop betaler fragten. Du kan simpelthen ikke tabe på at bruge deres service! - Det er endda gratis at være medlem.

Det er en rigtig god måde at få tiden til at gå når man alligevel ikke har noget at lave og der er et utal af muligheder at tjene point på. Du kan f.eks. tjene point ved at oprette en blog og skrive indlæg - altså giver de dig en helt gratis blog, som du kan skrive på og tjene point igennem. Deres system er langt mere veludviklet end andre danske point sites og de kommer konstant på nye koncepter - et af de sidste nye er brugen af facebook til at tjene point - i den kategori er der rigtig mange gratis point at hente.

Deres shop indeholder alt fra modetøj til slik og elektronik til fair priser. Du kan også tjene point ved at henvise dine venner - 5000 point blot for én henvisning, hvilket altså er en utrolig nem og effektiv måde at tjene point på. De har ingen krav om hvor tit og ofte man skal logge ind - istedet giver de dig 10 point hver dag du logger ind på din bruger.

Alt i alt har jeg kun godt at sige om Pointshop, de har en fed support som altid besvarer ens spørgsmål og når man bestiller en varer sendes den om onsdagen i alle uger. Helt klart en side alle bør benytte, og det siger jo blot lidt om dem, at de har så mange medlemmer.

Beøsg Pointshop her: Pointshop.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar