torsdag den 5. november 2009

2 Måder du kan tjene penge online på


At tjene penge online kan være en skræmmende opgave. Der er temmelig mange steder derude, der lover gratis penge, men meget få leverer. Faktisk er nogle af stederne der for at tage dine penge. Derfor er du nødt til at gå forsigtigt til værks når du vil tjene lidt ekstra penge online. Her er et par gode og relativt sikre måder at tjene penge online:

1. Start din egen hjemmeside eller blog: Det lyder svært, men det er faktisk nemmere end nogensinde før. For kr. 65, kan du købe et . dk domænenavn, og så behøver du bare en webhost, også kaldet et webhotel.

Herefter er det bare at begynde at skrive indlæg, jo mere regelmæssigt du skriver, jo flere vil finde din blog, og læse det du skriver. På bloggen skal du sørge for at der er annoncer, de såkaldte pay per click er de nemmeste, og Google Adsense de allernemmeste. Hos google får du en lille kode som du blot skal indføre i din blogs template for at vise annoncerne, herefter får du penge ind på din adsense konto hver gang en af dine brugere klikker på annoncerne.

Der er en minimum udbetalingsgrænse hos google der hedder $100, og med mindre du er meget heldig, vil der nok gå lidt tid inden du når frem til en egentlig udbetaling, men hæng i, bliv ved med at blogge, og dine indtægter vil langsomt stige.

Du kan også finde affiliate eller partner programmer, der vil betale dig hvis du laver et salg, det vil sige du sætter bannere eller tekstannoncer på din side der linker til annoncøren, og hvis det klik der kommer fra din side ender med et salg, falder der procenter af til dig.

Hvis du vil bruge denne mulighed, men ikke vil betale penge, så kan du besøge flg. link, hvor du kan oprette en hjemmeside med tilhørende blog gratis:

Webnode


2. Hvis du er rimeligt god til engelsk er der endnu en rigtigt lovende mulighed her:
Du kan begynde at skrive artikler om emner der interesserer dig, og indlevere dem til article directories, såsom www.ezinearticles.com og andre, bare søg i google efter dem, du finder dem i rigtigt store mængder, prøv at søge på ”submit an article” , i skrivende stund får jeg lige under 3 milioner resultater.

Når man indlever en artikel har man lov til at skrive en author ressource box, og heri kan man lægge 2 links, og disse links kan du bruge til at anbefale produkter til folk, via dit personlige affiliate link, så når der sker et salg får du penge på din konto.

Mange steder er det ikke tilladt at linke direkte til affiliate links, men så må du skaffe dig dit eget domæne, og derfra linke videre til produkterne.

Og husk jo flere artikler du skriver, jo flere muligheder har du for at tjene penge online.

Som du sikkert kan regne ud, er der mange flere måder at tjene penge online på, ja faktisk er tjen penge industrien meget stor på nettet, så hvis ikke disse muligheder er noget for dig, så prøv at gøre lidt research på emnet, der er et ton af muligheder for at tjene penge online.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar