torsdag den 5. november 2009

Hvordan kommer jeg igang?


Først er det en god idé at finde et godt emne, som din hjemmeside eller blog skal handle om. Emnet skal gerne opfylde følgende punkter.

Jeg kender en del til emnet.
Jeg synes emnet er interessant.
Emnet er tilpas stort til at man kan skrive en del om det.
Emnet omhandler noget som mange gerne vil vide noget om, har brug for eller finder interessant eller morsomt.

Endvidere er det heller ikke nogen dårlig idé, at finde ud af der er annoncører til emnet. Dette kan du finde ud af ved at gå ind på Partnerprogrammer.dk, og se om du kan finde nogle partnerprogrammer, som er relevante i forhold til det emne du gerne vil skrive om. Hvis du gerne vil benytte Google AdSense til at vise reklamer, kan du gå ind på en blog eller hjemmeside der omhandler det emne du gerne vil skrive om, og bruge preview-værktøj for at se hvilke reklame AdSense umiddelbart vil vise på sider der omhandler emnet.

Gode emner
"Julepynt"
Et eksempel på et godt emne til din blog eller hjemmeside kunne være "julepynt", hvis du kan lave julepynt, synes det er sjovt at lave det - og så er jul jo noget, som vedkommer de fleste danskere. En ulempe er dog, at der kun er højsæson i november/december, men her kan du eksempelvis udbygge med en sektion om påskepynt eller andet sæsonpræget.

"Madopskrifter"
Emnet mad er et godt eksempel på et emne, som er aktuelt for mange mennesker. Du kan vælge at lave en side med dine egne opskrifter og opfordre andre til at sende deres opskrifter til dig, linke til andre opskrifter eller hjemmesider med opskrifter - eller måske det hele? Kun din fantasi sætter grænser. Her kan du også vælge en eller flere mindre nicher, som eksempelvis "desserter", "traditionel dansk mad" eller "vegetarmad".

"Rejser"
Er du glad for at rejse? Bor du i udlandet? Har du arbejdet som guide? Så er emnet "rejser" måske hvad din hjemmeside eller blog skal handle om. Her kan du eksempelvis skrive om dine rejseoplevelser (og bede andre om at indsende deres), linke til rejsearrangører og flyselskaber og meget andet.

Dårlige emner
"Hasselmusens yndlingsspise"
Selv om dette emne interesserer dig og du kender en del til det, vil det dog højst sandsynligt ikke ligge til grund for den store indtjening til dig, da gruppen af hasselmus-interesserede måske - berettiget eller ej - ikke er den største i Danmark.

Hvis du mangler et sted til din hjemmeside, eller blog - så følg linket herunder, hos webnode får du gratis hjemmeside med tilhørende blog.

Webnode

Ingen kommentarer:

Send en kommentar