torsdag den 12. november 2009

Hvordan får jeg trafik på min side?


Lad mig starte med at gøre én ting helt klart - for at du kan få trafik på dit website, er det nødt til at være interessant for andre mennesker end dig selv. Du er nødt til skabe værdi for dine besøgende! Du kan ikke bare lave Peter Jensens personlige hjemmeside med 500 bannerreklamer udover det hele og forvente at nogen gider kigge på det. Du er nødt til at have et tema af en eller anden slags, eller en så god blanding af indhold, at det virker spændende for folk. Så selvom der er mange fancy teknikker til at få flere besøgende er dette den vigtigste regel: skab værdi for dine besøgende!

Nu hvor vi har fået den vigtigste regel sat på plads, så lad os kigge på de fancy teknikker du kan bruge til at øge trafikken på dit website.

•Vær sikker på at de store søgemaskiner kan finde din side
•Sørg for at din side er optimeret til søgemaskiner
•Få andre sider til at linke til din egen side
•Overvej at betale dig fra at andre linker til dig
•Lær insider tricks fra internet guruer

Vær sikker på, at din side kan findes

Hvis ikke dit website kan findes af de store søgemaskiner som Google og MSN, kan du godt droppe tanken om at få succes. Sørg for at din side kan findes! Hvordan sikrer man sig så det. Man kan manuelt fortælle de enkelte søgemaskiner, at ens side eksisterer. Der findes et utal af mindre søgemaskiner, men lad være med at spilde for meget tid på dem. Hvis du er registreret på de 2 store søgemaskiner jeg har nævnt her, er du godt på vej. Bemærk at der nogle gange kan gå op til 3 uger fra du har indsendt dit website til søgemaskinerne til at dit website rent faktisk kan findes på dem.

Det ken gøres her for Google:
http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl

og her for Yahoo!:
http://search.yahoo.com/info/submit.html

Få andre sider til at linke til din egen side

Dette er et meget vigtigt punkt! Der er som sagt en række forskliige ting man kan lave på selve hjemmesiden for at optimere den til søgemaskiner. Men det der virkelig trækker tænder ud er når man får andre sites til at lave et link til ens side. Men hvorfor i grunden den? Bare tag mit ord for det, og sørg for at andre linker til dig! Det har bla. noget at gøre med hvordan Google udregner den såkaldte "pagerank" - jo højere pagerank jo mere populær er siden og jo højere oppe vil den fremgå i søgemaskinerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar