onsdag den 4. november 2009

Hvordan tjener jeg penge på surfing?

Ligesom det er muligt at tjene penge på at modtage emails, er det også muligt at tjene penge på at surfe på nettet. Der findes flere forskellige typer af denne slags tjenester. Nogle tjenester fungerer på den måde, at der kommer en ekstra bjælke i ens browser mens man surfer. Denne bjælke indeholder reklamer, og så bliver man betalt alt efter hvor lang tid, man har surfet. Andre tjenester fungerer på den måde, at man surfer automatisk, dvs. man klikker på et bestemt link, hvorefter browseren automatisk besøger en række forskellige sider.

Den sidstnævnte type, hvor man automatisk surfer en række forskellige hjemmesider kaldes også for "autosurf". Mange af disse autosurf-tjenester fungerer på den måde, at man skal investere et bestemt beløb, når man starter med at bruge tjenesten. Tricket er så at jo mere man investerer, jo mere kan man tjene på at surfe. Autosurf-tjenester, der kræver at man investerer et beløb for at komme i gang kaldes også for HYIP eller High Yield Investment Programs. Jeg anbefaler, at man holder sig langt væk fra denne slags tjenester! Disse tjenester lover gerne guld og grønne skove, men de ender gerne med ikke at holde, hvad de lover. Hvis en tjenester lyder for god til at være sand, er det som regel også tilfældet. HYIP-tjenester gør nemlig ofte det, at de bruger pengene fra nye medlemmer til at betale de gamle medlemmer. På et eller andet tidspunkt vælger de så at dreje nøglen om og nedlægge tjenesten, og så er der en masse mennesker, der ikke får udbetalt deres penge. Der er således folk, som har tjent penge på HYIP-tjenester, men de fleste ender altså bare med at tabe en masse penge. Jeg mener at risikoen er større end gevinsten - så meld dig til et HYIP-program på eget ansvar.

Guldklik
Dette er en af de såkaldte autosurf-tjenester. Nu har jeg jo lige brugt en masse tid (og plads) på at advare dig om disse tjenester, og her kommer så alligevel et link til en af slagsen. Guldklik skiller sig imidlertid lidt ud fra mængden. For det første er det en dansk tjeneste - man kan selvfølgelig godt være en svindler selvom man er dansker, men danske sites er "som regel" til at have med at gøre. For det andet har siden eksisteret i lang tid - da HAR altså bevist, at de ikke har i sinde at score nogle hurtige penge og dreje nøglen om. For det tredje har jeg ikke hørt om folk, der har haft dårlige erfainger med Guldklik og ikke fået deres penge. For det fjerde holder Guldklik ikke mere end de kan love - de garanterer ikke guld og grønne skove, og der er også muligt at tjene lidt UDEN at skulle investere penge. Udover at man kan tjene penge igennem Guldklik er det også muligt at få besøgende til ens hjemmeside. Når man melder sig til, har man nemlig muligheden for at angive en hjemmeside, og den kan man så optjene hits til på forskellige måder.

De har 2 forskellige abonnementsformer: et gratis abonnement og et betalingsabonnement.

Om gratisabonnementet gælder:

•Når du tilmelder dig modtager du 250 gratis visninger af din hjemmeside
•Som gratismedlem tjener du 0,5 credit for hver hjemmeside du besøger, d.v.s. at for hver 2 sider du ser, bliver din egen hjemmeside vist 1 gang.
•Du har også chancen for at vinde "en surfbonus"- op til halvtreds kroner hver dag du surfer max. antal sider.
•Guldmedlemmer får 1000 credits om måneden i 12 måneder.

Om betalingsabonnementet gælder:

•Hver gang nogen tilmelder sig Guldklik uden en sponsor bliver der valgt et tilfældigt guldmedlem som sponsor.
•Guldmedlemmer tjener 2 credits for hver side de ser.
•Hver gang en af deres referrals i fem led køber enten et guldmedlemsskab eller annoncering, får de 5% af beløbet.
•Guldmedlemmer tjener automatisk det samme som deres direkte referrals gør når de vinder en surfbonus.
•Et Guldmedlemsskab koster 100,- kr. og er gyldigt i et år.

Man kan også købe det, der hedder en investeringsunit. Når man har købt sådan en kan man tjene op til 150 kr. per 100 kr. man har investeret over 150 dage. Bemærk at Guldklik ikke garanterer denne indtjening - man kan i værste fald tabe 25,- for hver 100 kr. investeret. Jeg vil under alle omstændigheder anbefale, at du ikke satser for meget.

Hvis du gerne vil igang, så besøg nedenstående link:
http://guldklik.dk/?ref=83

Ingen kommentarer:

Send en kommentar