mandag den 27. april 2009

Var til fodbold igår: Esbjerg fB - Vejle Boldklub

Ja, jeg var taget til Esbjerg igår eftermiddag for at se fodbold - det galdt kampen Esbjerg fB imod Vejle Boldklub.

Vi tog afsted fra Vejle fuld af optimisme - nu skulle Vejle endelig have en sejr - Esbjerg har tit været en ønskemodstander - og det var vi sikker på at de ville være igen...

Esbjerg fB startede kampen bedst, men alligevel var det Vejle boldklub, som kom foran efter ca. et kvarter efter et hovedstød fra Allan Gaarde - og så tænkte man at nu havde Vejle luret recepten... men nej, det havde de ikke... inden halvleg stod det 3-1 til Esbjerg... på flere fejl i Vejles forsvar... efter pausen fik Vejle Boldklub scoret endnu engang - men det var næsten mere på held end på godt spil - for vejle boldklub prøvede konsekvent at sende bolden fladt ind i feltet, og det var alt for nemt for Esbjerg at stoppe de angreb... jeg fatter ikke helt hvorfor man ikke prøvede at sende den højt ind i feltet, når man nu har en spiller som allan Gaarde, som jo vinder stort set alle hovedstødsdueller... men sådan skulle det ikke gå... vi ligger stadig 2 point under nedrykningsstregen... og næste kamp er på lørdag hjemme imod Brøndby...