tirsdag den 28. april 2009

Vejle Boldklub - Vi tror på jer!


Nuvel, nu sidder vi igen her.. dagen derpå en superligarunde med en miserabel VB kamp - vores hjerter har hoppet, slået ekstra slag, vores mod og håb steg og faldt.. Miserabelt så det jo ud.. "kampen" mod esbjerg.. men pludseligt indfandt håbet sig.. og når håbet kommer - så vokser modet, koncentrationen i mænd... nej.. what..

Magen til rutchebane tur med høj lydte eder og forbandelser skal jeg lede længe efter.. i denne sæson har vi alle haft troen på at klubben er gearet, at spillerne er villige til at kæmpe og vise det mandsmod der skal til for at forblive i SAS Ligaen.. Og gang på gang har vi følt os svigtet.. forrådt.. forlangt billetprisen tilbage for et inferiørt produkt.. Og gang på gang mødt op igen!

Sad endda og ønskede at se Ny Vejle Stadion tomt - et stort hvidt banner hængende hen over tilskuerne pladserne med teksten - "I forlod os da vi havde brug for Jer, nu kan I føle smerten"!!..

For der er ingen tvivl om at spillerne, ledelsen og det taktiske træner team må og skal forstå - at der er decideret tale om "smerte" for de mange blødende VB hjerter der gang på gang trofast møder op - igen fyldte af det naive håb at denne gang har de forstået hvad det vil sige at være "rød", denne gang vil de kæmpe så aluminiummet under deres støvler synger sejrssangen, denne gang vil "trænerne" tage ansvar - registrere taktiske ændringer ved modstanderen og vise at vi kan stå imod, at vi ikke bliver handlingslammede og at gejsten ikke bliver slukket...

Må helt ærligt indrømme, at jeg kunne komme med en lang analyse at de utroligt mange fejl der bliver lavet - ikke blot af spillerne, men i særdeles høj grad af det nye "trænerteam" som absolut udstråler og udviser en mangel på taktisk finesse der skriger til himmelen... Men vil lade det ligge.

For summa summarum er - der er to point op til Horsens.. Håbet lever endnu - håbet er endda særdeles og aldeles realistisk. Tror faktisk på - at hvis spillerne - som vi fans - kan viske deres indre tavle ren efter disse sidste kampe, og indstille sig på - at nu venter der 6 kampe. 6 kampe til at vise de er mænd, at de er villige til at ofre alt - at de vil stå sammen imod ydmygelse, imod nederlag, imod en egen tilsvining af deres image som fodboldspillere - at de er kloge nok til at træffe de rigtige valg, at de forstår at alle hold vil undervurdere Vejle som værende et slagent hold fremover - så har vi ALLE chancer for at være her igen næste år.

Er absolut ingen grund til at kaste håndklædet i ringen bare fordi vi har fået en blodtud!! (Kielstrup) - for der er endnu seks omgange tilbage. Seks omgange til at give igen, til at vise at vi kan grave dybt og finde den styrke alle mænd har indeni sig - den styrke der kommer fra vor allermest primitive side. Slip den fri - BLÆS på de dårlige resultater. Lad HÅNT om de fejl vi har lavet igennem sæsonen, GLEM ALT om manglende motivation..

DET ER NU OG HER DET HELE AFGØRES - SEKUNDER FØR DEN FEDE DAME SYNGER!!

Så kom NU, der er ikke en spiller på det hold som ikke har niveau - hvis de kæmper, står sammen som en enhed, RÅBER af hinanden, får hinanden på plads og kommunikerer.

Kom NU Priske, tag fat i dine medspillere - vis at du har været på landsholdet. Alle I rutinerede spillere som har evner I endnu ikke har vist, VIS nu at I forstår hvilken klub I er i, vis de pokkers avis profeter at de endnu engang tager fejl - at VEJLE ikke skal være en elevator klub man kan grine hånligt om - VIS DEM at Vejle er en klub der emmer af tradition, styrke, sejrsvilje og lysten til at være Jyllands stolthed...

DER ER INGEN - absolut ingen - der ikke kan løbe 20 skridt ekstra, der er ingen der ikke kan yde 20% ekstra i koncentration - men det skal komme et sted fra. Og efter de her kampe - hvor modstanderen ikke har været den ydmygende faktor - men hvor ydmygelsen er kommet indefra!! - VIS NU at I VIL VINDE - AT I VIL BLIVE - og I KAN TRO - at fra TRIBUNERNE - SKAL DER BLIVE RÅBT, KÆMPET, STØTTET OG SKREGET - som om der var tusinde mure omkring "Jericho's forjættede land" der skulle væltes...

Så hul i de nederlag, hul i de fejl - håbet og målet lever i bedste velgående lige foran os!! DET ER IKKE NU - AT VI SKAL OVERGIVE OS TIL INTERNE SKÆRMYDSLER - DET ER IKKE NU VI FANS SKAL BEGYNDE AT BUHE, DISKUTERE OPGIVENDE - LAD OS NU SMÆKKE BRØNDBY; SØNDERJYDSKE; HORSENS (and by the way - who the hell doesn't love Hor.. but never ever Horsens).. OG EROBRE DEN 10 PLADS..

Giv af Jeres sjæle - og vid - at på tribunerne, hjemme bag skærmene - der flåes der hjerter og sjæle itu - men disse kan heles igen.. Vis at I har et hjerte der bløder, om ikke andet så en stolthed af at kunne leve af et fag millioner ville give deres arm og ben for at kunne være en del af - vis den stolthed, vis I ikke er slagne mænd - stå imod!!

Og når Brøndby kommer på besøg, så lad os alle - på tribunerne og banen - vise - AT DETTE ER VEJLE, at vi ikke OVERGIVER OS, og at VI VIL SEJRE!! Lad det stråle ud af alle på stadion denne dag, og lad den stolthed I vil føle deraf vokse i Jeres hjerter så vi kan tage de næste kampe med den styrke der skal til for at sejre!!

Og lad os på tribunerne - ikke bliver overvundet at det østsjællandske drengekor - men lad os brøle dem hjem, lad frustration, irritation og sejrshungren vælte ud af lungerne og lad os vise dem - AT DENNE DEL AF JYLLAND ALDRIG BLIVER BESEJRET!!

JYDEN ER SEJ OG STÆRK, OG VEJLE RYKKER IKKE NED!!!!

Kæmp for håbet, bliv i håbet og vid - at de der kæmper - aldrig kan fejle!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar