onsdag den 6. maj 2009

Referat: VBHK - Skanderborg Håndbold, 1. oprykningsfinale - 3. maj, DGI Huset

Så oprandt dagen for den første oprykningsfinale imod Skanderborg Håndbold.
VBHK måtte til kampen undvære Kim Jørgensen, som stadig havde en spilledags karantæne efter udvisningen imod HRH-74, Roslev.

VBHK startede kampen meget koncentreret og Thomas Munk-Andersen kunne gøre det til 1-0 efter 1 minuts spil. VBHK stod godt i

forsvaret fra starten af og Jørn Tækker startede kampen godt på mål. Fra starten af kampen var VBHKs angrebsspil meget

tålmodigt og Micke Næsby kunne gøre det til 2-0 efter 5 minutters spil - Skanderborg Håndbold fik i samme minut reduceret til

2-1.

VBHK holdt koncentrationen og tålmodigheden både i forsvar og angreb og Micke Næsby kunne efter 10 minutter gøre det til 4-1.
Skanderborg Håndbold tog konsekvensen af VBHKs gode start og kaldte timeout efter 10:45.

Skanderborg Håndbold fik bedre fat efter deres timeout og minuttet efter fik de tildelt straffe, som Jørn Tækker ikke havde

nogen chance for at redde - og stillingen var således 4-2 - og i samme ombæring fik Thomas Munk-Andersen en to minutters

udvisning. Minuttet efter var det så Skanderborgs tur til at få en to minutters udvisning, som Anders Kroman drog fordel af med

scoring til 5-2.

Skanderborg Håndbold fik nu meget bedre fat - og efter 17 minutters spil blev det 5-5. Anders Kroman kunne dog bringe VBHK i

front igen minuttet efter med scoring til 6-5.

Efter 21 minutter fik Skanderborg Håndbold straffe, denne gang kom Johnny Ebbesen på mål, og han diskede op med en flot

redning. Skanderborg holdt teten og kunne efter 23 minutters spil gøre det til 6-7.

VBHK kaldte timeout efter 23:31.
Desværre var det Skanderborg Håndbold, som fik mest ud af denne timeout da de minuttet efter kunne gøre det til 6-9. Det blev

også til 6-10 inden Anders Kroman kunne gøre det til 7-11 og Thomas Munk-Andersen kunne gøre det til 8-11 efter 29 minutters

spil.

Ved halvleg var stillingen 8-11 til Skanderborg Håndbold - efter en første halvleg, hvor VBHK havde startet bedst, men hvor

Skanderborg havde haft held til at få styr på kampen, og få den spillet på deres præmisser, så VBHK var kommet til at halte

bagefter rent stillingsmæssigt.

VBHK startede 2. halvleg for fuld tryk - og inden der var gået et minut havde Christian Pedersen med en flot scoring gjort det

til 9-11. Efter 2 minutter spil kunne Micke Næsby score til 10-12.

Efter 4 minutter fik Skanderborg en 2 minutters udvisning - Skanderborg Håndbold var dog stadig i førersædet. Christian

Andersen kunne gøre det til 11-15 efter 5 minutters spil og efter 7 minutters spil kunne Martin Bruun gøre det til 12-15 - og

efter 9 minutter fik Martin Bruun endnu en gang scoret, denne gang til 13-16 - bedst som VBHK var ved at komme mere ind i

kampen fik Thomas Munk-Andersen en to minutters udvisning - dette udnyttede Skanderborg hurtigt til at få en 13-17 føring -

Christian Pedersen gjorde det med endnu en flot scoring til 14-17 efter 11 minutters spil. Anders Kroman stod nu for de næste

tre scoringer fra VBHKs side - til 15-18, 16-18 og efter 14 minutter til 17-19.

Efter et kvarter blev det 18-20 ved Christian Pedersen, så Skanderborg blev stadig holdt indenfor rækkevidde - i samme minut

fik Martin Bruun en to minutters udvisning. Efter 17 minutter fik Thomas Munk-Andersen gjort det til 19-21.

Efter 19 minutters spil fik Skanderborg straffe, men Johnny Ebbesen kunne ikke forhindre scoring til 19-23 - efter 20 minutter

blev det 19-24 til Skanderborg. Anders Kroman kunne i samme minut gøre det til 20-24.
Efter 21 minutters spil fik Skanderborg endnu et straffe, og endnu engang fik de scoret - denne gang til stillingen 20-25 -

Christian Pedersen kunne dog minuttet efter score til 21-25 - men desværre fik samme Christian Pedersen en to minutters

udvisning efter 23 minutters spil.

Thomas Munk-Andersen kunne efter 24 minutter gøre det til 22-26 - og Peder Kjær hjalp med til at holde lidt fast i Skanderborg

med scoring til 23-27 efter 25 minutter.

VBHK kaldte til timeout efter 26:39.

Christian Andersen kunne efter 29 minutters spil gøre det til 24-28 - og umiddelbart efter, da uret stod på 29:41 kaldte

Skanderborg til timeout. Denne timeout havde Skanderborg mest ud af og kunne med få sekunder tilbage af kampen gøre det til

slutresultatet 24-29.

VBHK har med kampens resultat en svær og spændende opgave i vente, når det på lørdag gælder returkampen i Skanderborg.