tirsdag den 12. maj 2009

Skanderborg Håndbold - VBHK - 9. maj 2009 – 2. oprykningsfinale

Denne lørdag lagde Morten Brørup hallen i Skanderborg gulv til den sidste oprykningsfinale imellem Skanderborg Håndbold og VBHK.

Skanderborg Håndbold vandt den første oprykningsfinale i DGI huset 3. maj med cifrene 29-24 - så VBHKs drenge skulle spille op til deres bedste, for at trække den samlede sejr i land.

VBHK startede kampen med Johnny Ebbesen på mål - Johnny måtte som den første denne eftermiddag hente bolden ud af nettet - men allerede efter 2 minutter måtte hans kollega i den anden ende gøre ham kunsten efter, da Anders Kroman gjorde det til 1-1.

VBHK fik tildelt straffe efter 3 minutter, Micke Næsby skulle eksekvere - men desværre fik han sendt bolden over målet.
Kim Jørgensen, som jo havde karantæne i det første opgør, gjorde det til 2-2 efter 4 minutters spil.

Efter 9 minutter fik Kenneth Jørgensen en 2 minutters udvisning - nu var stillingen 6-2 i Skanderborg Håndbolds favør. Efter 12 minutters spil kunne Thomas Munk-Andersen gøre det til 6-3 - og Martin Bruun kunne gøre det til 7-4 efter 14 minutter.

Efter 16 minutter fik Anders Kroman reduceret til 8-5. Skanderborg Håndbold fik en 2 minutters udvisning efter 19 minutter - og i samme minut gjorde Peder Kjær det til 9-6.

Efter 21 minutter kunne Martin Bruun sende bolden i nettet til 10-7 - og så opstod der en mindre stillingskrig - og efter 25 minutters spil var stillingen således stadig 10-7 til Skanderborg Håndbold - da fik Kenneth Jørgensen en 2 minutters udvisning - og Skanderborg Håndbold kunne gøre det til 11-7.

Efter 28 minutters spil kunne Christian Andersen gøre det til 12-8 - og efter 28.55 kaldte VBHK timeout - denne timeout fik VBHK mest ud af - da Thomas Munk-Andersen kort før pausen kunne gøre det til 12-9 - en stilling som holdt til pausen.

Første VBHK mål efter pausen tegnede Thomas Munk-Andersen sig for - da han i første minut kunne gøre det til 13-10. Skanderborg Håndbold svarede hurtigt igen og efter 5 minutter var stillingen således 15-10.

VBHK fik chance for at indhente noget af det tabte, da Skanderborg Håndbold fik en 2 minutters udvisning efter 8 minutter, men allerede minuttet efter fik Kim Jørgensen således også en 2 minutters udvisning - og Skanderborg håndbold fik ligeledes et straffekast - som de sikkert scorede på til stillingen 17-11.

Efter 10 minutter fik Skanderborg Håndbold endnu en 2 minutters udvisning. Micke Næsby kunne gøre det til 18-12 efter 12 minutter - og efter 14 minutter kunne han gøre det til 20-13.

Efter et kvarters spil af anden halvleg kunne Kim Jørgensen gøre det til 20-14 - og VBHK havde nu indledt en mere intensiv jagt på Skanderborg Håndbold.

Efter 16 minutter kunne Christian Pedersen gøre det til 21-15 - minuttet efter fik Skanderborg Håndbold straffe, men Johnny Ebbesen fik presset skytten til at overplacere, og den store chance blev brændt.

Efter 20 minutter kunne Thomas Munk-Andersen gøre det til 22-16 - og minuttet efter kunne Kim Jørgensen gøre det til 23-17 - og endnu et minut senere kunne Martin Bruun gøre det til 23-18 - og VBHK var nu virkelig spillet varme - og efter 23 minutter kunne Jacob Knudsen gøre det til 23-19 - og straks efter kaldte Skanderborg Håndbold timeout.

Efter 24 minutter kunne Micke Næsby gøre det til 24-20 og minuttet efter kunne Micke Næsby score endnu en gang til 25-21.

Skanderborg Håndbold fik endnu et straffe efter 26 minutter - fulgt op af en 2 minutters udvisning til Kim Jørgensen, Johnny Ebbesen kunne ikke gøre noget i målet og Skanderborg Håndbold fik scoret til 26-21. Minuttet efter kunne Micke Næsby score til 26-22.

VBHK kaldte timeout efter 27.25 minutter - straks efter kunne Jacob Knudsen gøre det til 26-23 og i samme minut kunne Kenneth Jørgensen score til 26-24.

I kampens sidste minut fik VBHK straffe og Jacob Knudsen kunne sikkert score til 27-25, som også blev kampen resultat.

VBHK må altså tage til takke med endnu en sæson i 2. division - da Skanderborg i denne omgang var for stærk en modstander.

VBHKs næste kamp er pokalkampen i DGI huset imod Bjerringbro-Silkeborg d. 19. maj.